Prihláste sa do newslettra a buďte v kurze.
Novinky

Online kurz slovenčiny A2 – ranný

Naučte sa základy komunikácie v slovenskom jazyku a zvládajte každodenné situácie bez stresu. Pod vedením našich lektorov si rozšírite slovnú zásobu, zvládnete základy gramatiky a nadobudnete odvahu hovoriť po slovensky.

Online kurz slovenčiny A2 – ranný

Prehľad kurzu

Úroveň

Pokročilý začiatočník

Počet študentov

6 -10 študentov
Skupinový kurz

Rozvrh

9:30 - 10:30
Ranný kurz

Zameranie

Slovenčina

Miesto

online

Pokročilý začiatočník

pondelok a streda
16.09.2024 - 20.11.2024

O kurze

Naučte sa základy komunikácie v slovenskom jazyku a zvládajte každodenné situácie bez stresu. Pod vedením našich lektorov si rozšírite slovnú zásobu, zvládnete základy gramatiky a nadobudnete odvahu hovoriť po slovensky. V kurze sa budeme venovať rozvoju slovnej zásoby, zlepšovaniu porozumenia, počúvaniu a čítaniu. Veľa sa budeme rozprávať a precvičovať si komunikáciu tak, aby návšteva obchodu, lekára či úradu bola pre vás hračkou. Absolvovať jazykový kurz pod vedením profesionálnych lektorov je ideálny a najrýchlejší spôsob, ako pochopiť gramatické štruktúry cudzieho jazyka a základy komunikácie v hovorenej aj v písanej forme.

V kurze zohľadníme vaše tempo a individuálne potreby a zaradíme vás na príslušnú úroveň tak, aby ste sa po slovensky naozaj naučili. Hodiny prebiehajú cez interaktívnu platformu ZOOM, ktorá je adekvátnou alternatívou prezenčnej formy kurzu.

ČO SA V KURZE NAUČÍTE?

  1. Základy slovenského jazyka.
  2. Rozumieť  a vyjadriť základné potreby.
  3. Zdokonalíte sa v počúvaní, čítaní, písaní a výslovnosti.

AKÁ BUDE VAŠA ÚROVEŇ SLOVENČINY PO ABSOLVOVANÍ KURZU?

Ak ľudia hovoria pomaly a jasne, rozumiete základné slová a frázy, týkajúce sa vás, vašej rodiny, práce a podobne. Komunikujete jednoduchými vetami o základných veciach, napr. kúpa cestovného lístku, viete sa opýtať na cestu a porozprávať o svojich záľubách. Dokážete tvoriť jednoduché otázky a porozumieť odpovedi. Čítate s porozumením jednoduché oznamy, plagáty, upozornenia. Viete predstaviť seba a iných, opýtať sa a sprostredkovať informácie o sebe, mieste, kde žijete, ľuďoch, ktorých poznáte a veciach, ktoré máte. Táto úroveň slúži ako reštart, opakovanie už raz naučeného. Slúži pre študentov, ktorí postupujú radšej pomaly, ale isto.

Ak potrebujete poradiť, obráťte sa na našu kolegyňu Viktóriu:

WhatsApp 0905 688 883 / e-mail: slovencina@kogneo.org

POŽIADAVKY NA ÚČASTNÍKOV:

Absolvovanie vstupného testu. Na základe jeho výsledku vás zaradíme do skupiny a priradíme vám lektora.

Iнформація українською мовою

Про курс

Опануйте основи спілкування словацькою мовою та керуйте повсякденними ситуаціями без стресу. Під пильним наглядом наших лекторів, ви поповните свій словниковий запас, засвоїте основи граматики та наберетеся сміливості говорити словацькою мовою. На курсі ми в першу чергу зосередимо увагу на розширенні словникового запасу, покращенні навичок говоріння, розуміння та читання. Ми будемо багато говорити та тренуватися у спілкуванні, щоб відвідування магазину, лікаря чи міського уряду було для вас звичайною справою. Проходження мовного курсу під керівництвом професійних викладачів – це найшвидший тa найоптимальніший спосіб зрозуміти граматичні структури іноземної мови та основи спілкування як в усному, так і письмовому мовленні.

На курсі ми враховуємо ваш темп та індивідуальні потреби, та запропонуємо вам відповідний рівень, щоб ви дійсно вивчили словацьку. Заняття проводяться на інтерактивній платформі ZOOM, і будуть гідною альтернативою очному курсу.

ЧОМУ ВИ НАВЧИТЕСЯ НА КУРСІ?

Основам словацької мови

Розуміти та виражати основні потреби

Покращите свої навички аудіювання, читання, письма та говоріння

…але, перш за все, ми будемо вчитися без стресу та з радістю.

ЯКИМ БУДЕ ВАШ РІВЕНЬ СЛОВАЦЬКОЇ ​​МОВИ ПІСЛЯ ОПАНУВАННЯ КУРСУ?

Зможете говорити базовими словами та фразами, які стосуються вас, вашої родини, праці і таке інше. Будете спілкуватися простими реченнями на базові теми, наприклад купівля квитка на потяг або автобус, зможете запитати як знайти дорогу, поговорити про свої хобі. Зможете задати запитання та зрозуміти відповідь. Зможете читати та розуміти нескладні оголошення, плакати, попередження. Розкажете про себе та про інших, про місце проживання, про людей, яких знаєте, про речі, якими володієте. Цей рівень служить як вдосконалення та розширення вивченого.

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ:

Учасникам потрібно буде пройти вступний тест. Залежно від його результату, ми розподілимо вас у групу і назначимо лектора.

ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

Якщо вам потрібна консультація, будь ласка, зв’яжіться з нашою колегою Вікторією: WhatsApp 0905 688 883 / email: slovencina@kogneo.org

Ľubica Halandová

Lektor
Vyštudovala som Pedagogickú fakulta Univerzity Komenského, odbor slovenský jazyk a literatúra – francúzsky jazyk a literatúra. Učenie je mojou životnou vášňou. Myslím si, že výučba by mala byť dynamická, energická a zaujímavá. Hovorím si, že ak sa na vlastnej hodine nudím ja, nevyhnutne sa nudia aj moji študenti, preto rada…
Viac info

Cena

  • Kompletný študijný materiál
  • Analýza potrieb
  • Certifikát Kogneo
  • Osobná konzultácia s lektorom (30 minút)

Basic

10 týždňov
20x60 minút
  • Kompletný študijný materiál
  • Analýza potrieb
  • ---
  • ---
140 €
Vybrať

Standard

10 týždňov
20x60 minút
  • Kompletný študijný materiál
  • Analýza potrieb
  • Certifikát Kogneo
  • ---
165 €
Vybrať

Premium

10 týždňov
20x60 minút
  • Kompletný študijný materiál
  • Analýza potrieb
  • Certifikát Kogneo
  • Osobná konzultácia s lektorom (30 minút)
235 €
Vybrať

Referencie

  • Neľutujem, že som si na zlepšenie angličtiny vybrala práve Pressburg Academy. Škola ponúka mnoho zaujímavých kurzov a imponuje mi filozofia pani riaditeľky, Klaudie Bednárovej a jej motivácia seniorov v udržiavaní svojej kognitívnej spôsobilosti.

  • Veľmi pekne ďakujem za podnetný workshop, perfektný výklad a tiež za úžasné materiály.

  • Ďakujem Vám veľmi pekne za prezentáciu a materiály. Workshop bol veľmi zaujímavý, poučný a inšpiratívny. Som veľmi rada, že sú organizované takéto formy vzdelávania.

     

×