Prihláste sa do newslettra a buďte v kurze.
Workshop jogy na stoličke pre dospelých 55+

Workshop jogy na stoličke pre dospelých 55+

V rámci Festivalu zručností 2024, ktorý prebieha od 23. do 27. septembra pod záštitou ŠIOV a MŠVVaM SR, Vás pozývame na BEZPLATNÝ workshop jogy na stoličke.

Kedy: 25. septembra 2024 od 10.30 do 11.30 hod.

Kde: Kogneo, Baštová 9, Bratislava

O ČOM WORKSHOP BUDE?

Jogu je možné cvičiť každom veku a jednou z alternatív, ako urobiť niečo pre svoje telo aj dušu, je joga na stoličke. Nepotrebujete takmer žiadne pomôcky a môžete si zacvičiť prakticky kdekoľvek a kedykoľvek.

1. Základné cvičenia: prejdeme si celé telo a naučíme sa cviky, ktoré zvládne každý bez problémov aj sám.

2. Dychové techniky: ukážeme si jednoduché dýchacie techniky, ktorými vieme upokojiť myseľ a pomocou ktorých sa vieme skoncentrovať na prítomný okamih.

3. Meditácia: naučíme sa, ako pomocou sústredenia sa na dych meditovať.

4. Teoretické poznatky: povieme si, prečo je dobré cvičiť jogu a ako môže prispieť k skvalitneniu života aj vo vyššom veku.

5. Diskusia: zodpovieme otázky, ktoré sa týkajú cvičenia jogy na stoličke.

Workshop nie je vhodný v prípade akútnych zdravotných problémov.

Lektorka: Kamila Jančíková

Kamila Jančíková vyštudovala učiteľstvo všeobecno-vzdelávacích predmetov, odbor anglistika/amerikanistika a germanistika na Fakulte humanitných vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Po skončení štúdia začala učiť anglický aj nemecký jazyk a pôsobí ako lektorka už takmer 20 rokov. Joge sa začala naplno venovať pred 7 rokmi cvičením a samoštúdiom, ktoré ju motivovalo k absolvovaniu kurzu pre inštruktorov. Po jeho úspešnom ukončení získala medzinárodne platný certifikát a jogu vyučuje popri angličtine a nemčine v rámci časových možností. Okrem toho pôsobí v Kogneo ako marketingová manažérka. Jej vášňou je kreatívne písanie, v nemčine vyšli jej básne už v dvoch publikáciách a momentálne pracuje na vydaní prvej vlastnej zbierky.

Ďakujeme za Váš záujem. Kapacita workshopu bola naplnená. Ak chcete byť informovaní o našich podujatiach, prihláste sa do nášho newslettra.


Neviete si dať rady pri výbere správneho kurzu?

×